vykort från malmö

mitt besök i malmö förra helgen var på många vis berikande, men jag hoppades nog på att det skulle bli ett mer kärleksfullt möte. jag planerade fort in hur och med vem jag skulle spendera varje dag, varje timme - allt för att alla skulle hinnas med. självklart var det hur fint som helst att träffa mina saknade små favoritpersoner, men nog hade jag uppskattat mer om jag hade haft tid att gå på gatorna i stan, fika på kungsgatan, gå ut i snöovädret och andas havsluft. jag tycktes ju faktiskt ständigt bara åka från ett ställe till ett annat under de där fem dagarna. knepigt det där med tid, att den räcker till så lite. 
 
när jag kom hem kändes tillvaron utmattad och jag fick vila i sofias famn en hel kväll och en hel natt för att nästa dag kunna pallra mig upp ur sängen och ta mig till skolan. på söndag ska min tenta vara inne och kring detta känner jag väldigt varierande känslor. ena stunden gråter jag över rädslan att misslyckas, nästa känner jag "äsch, strunt samma" eller "orka prestera" och ibland så känner jag att detta ändå skulle kunna resultera i ett godkänt betyg. 
helst av allt vill jag bara äta lussekatter och titta på dokumentärer. och förresten!!! på tal om dokumentärer så tipsar jag såhär avslutningsvis verkligen om denna: en vanlig fucking människa.